Reviews from Sushi Maido Almere

Recent reviews

5.0
tyischa
26 May 2024

vandaag waren de inktvisringen denk ik vergeten in de frituur... kneiter hard dus meteen weg gegooid. Verder was alles heerlijk ! En de bezorger was super aardig en beleefd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
25 May 2024
Dreves
21 May 2024

Hele vriendelijke mensen en houden echt rekening met allergieën .Alles was heel vers.

Annelies
7 April 2024

Saus (? Denk ik) anders dan bij eerdere bestelling. Wat zuurder. Wat mij betreft minder lekker. Bezorging prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Estelita
26 March 2024

Was weer heerlijk en snel

Isabel
26 March 2024

Het was super lekker en snel bezorgd

Nathalie
26 March 2024
Kenley
17 March 2024

Ik ben beter gewend van Maïdo, vooral de crispy sushi smaakte gewoon 'verbrand'.

Spijker
10 March 2024
B
3 March 2024
Derrick Biltoo
24 February 2024

Bezorger moest weer en wind trotseren om mijn bestelling af te leveren. Respect daarvoor

Wendy
15 February 2024

Heerlijke sushi, net even anders dan we gewend waren. Heel erg lekker!

Jacqueline
9 February 2024
Maaike
6 February 2024

Super aardige bezorger lacht altijd ondanks rotweer echt super ! Laatste keer wel lang wachten maar was weer super lekker

Alexander
5 February 2024
Susan
4 February 2024

Was zoals altijd weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
18 January 2024
KVE
7 January 2024

Bedankt, snelle bezorging. En heerlijke verse sushi

Julia Olthoff
31 December 2023

De familiebox was weer heerlijk! Ook de wakame salade was lekker crispy en vers, en als extra hadden we ebi zalm torch, heel erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther De Kromme
24 December 2023

Altijd heerlijk verse sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
12 December 2023

Heerlijk!

Linda
9 December 2023

Netjes bezorgd, maar hebben 2 uur moeten wachten waardoor sommige gerechten koud waren 😔

Van eijl
28 October 2023
Ferry
27 October 2023

Geen klachten, goed snel prima sushi’s,

rienekekorlaar@outlook.com
21 October 2023

Ruim een half uur te laat en geen Californië rol erbij geleverd

Nathalie
19 October 2023

Zoals altijd was het weer heerlijk!! Dank jullie wel!

Erwin
12 October 2023

Zoals altijd heerlijk

Nicole
29 September 2023

Eten was heerlijk alleen vul in om om 15:00 te laten bezorgen ivm pauze werd een uur later omdat ze pas om 15:00 blijken open te gaan maar pas dan je bezorgtijd aan op de website dat het niet vanaf die bezorgd kan zijn

Angela Hensens-Ouwehand
16 September 2023

De pekingeend was erg droog, voor de rest was het heerlijk

Erwin
13 September 2023

Zoals altijd heerlijk. De lekkerste van Almere

Lekker!
8 September 2023
RW
6 September 2023

Het duurde iets langer dan verwacht maar de sushi was zeker de moeite waard. Top

Inge
22 August 2023

Zoals altijd erg lekker!

Nathalie
11 August 2023
Anoniem
5 August 2023
Erwin
22 July 2023

Zoals altijd heerlijk, volgens ons de beste van Almere

Anoniem
21 July 2023
Tim
21 July 2023

Erg lekkere pokebowl en prima bezorging!

Angela Hensens-Ouwehand
20 July 2023

Ik had de zelf samengestelde Pokébowl, met eal, beef & peking duck. Het was echt super lekker en ook heerlijk vers. Er zat wel wat weinig eal bij, maar verder was het helemaal TOP 👍🏻🙏🙏🙏

Henny Smit
16 July 2023

We vonden het erg tegenvallen deze keer, heel veel saus en erg zoet, normaal is dat nooit zo normaal is het altijd super Erg jammer🤪

Astrid
17 June 2023
Omar
2 June 2023

Altijd lekkere sushi! Bedankt weer!

Erwin
29 May 2023

Zoals altijd, geweldig

Linda
28 May 2023

Alles was weer erg lekker en snel bezorgd!

Angela Hensens-Ouwehand
28 May 2023
Kenley
27 May 2023

Mijn go-to sushi plek. Maar wel echt te weinig soja saus bij de bestelling

de Beukelaer
23 May 2023

De bowls die ik had ontvangen hadden veels teveel saus . Zowel de witte als de bruine saus waren overdreven veel op de rijst gespoten . Weinig groenten . Ben beter gewent van en 11 euro voor een bak rijst met een hoop saus en weinig garnereing is het geld niet waard

Angela Hensens
17 May 2023

Ik eet regelmatig pokébowl, welke ik zelf maak of bestel. Maar jullie zijn echt de beste in Almere. Het was echt heerlijk.

Behzad
15 April 2023
Anna Nacher
10 April 2023

Top

A
29 March 2023

Geen stokjes, geen gember minimaal wasabi weinig soya saus

Max
25 March 2023

Al geruime tijd vaste klant van maido, maar we moeten wel zeggen dat de laatste 3 maanden de kwaliteit inconsistent is geworden. Er zit regelmatig teveel teriyaki saus op de pokebowls waardoor het overheersend is en ook de vis is niet altijd meer even goede kwaliteit, ook hebben we het idee dat er vaker restjes vis in zitten (hele kleine friemel stukjes). Ik hoop dat ze weer hun oude kwaliteit terug krijgen en wat zuiniger doen met de teriyaki saus!

Erwin
13 March 2023

De lekkerste sushi van Almere

Monique
1 March 2023

Nog nooit zo snel eten thuis bezorgd als bij sushi maido. Het was heerlijk. Wel wat aan de prijs voor de hoeveelheid. Maar ga er zeker vaker bestellen.

Katja Wories
24 February 2023

Ik besef veel vaker Pokebowl bij jullie maar de laatste keren doen jullie er echt onwijs veel saus op. De bestelling van vandaag wederom Erg zonde van de smaak vinden wij!

Behzad
14 February 2023

Deluxe box besteld en het was heerlijk!

Lisa
5 February 2023

Heb echt heerlijk gegeten. Ook op tijd geleverd. Zeker een aanrader

Sandra
29 January 2023

Kan niks anders zeggen, dan dat het gewoon goed is!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
26 January 2023

Lekkere sushi gegeten van Sushi Maido. Voor herhaling vatbaar.

Cora van Haeften
16 January 2023

Echt heerlijke sushi en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G
8 January 2023

Nadat we 2 keer contact hadden gezocht, kregen we na 2 uur wachten.. koud eten (moest warm zijn)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Myra
27 December 2022

Bestel altijd bij sushi maido, Altijd super lekker, en snel bezorgd! Echt tevreden !!!

Randy
21 December 2022

Wederom lekker, snel gebracht. Verse producten.

Anne B
21 December 2022
Anoniem
16 December 2022

Bezorger was top vandaag en snel

Bobby Ligtenberg
14 December 2022

Echt de beste keer tot nu toe, uitstekende kwaliteit.

Anne B
9 December 2022
Els Jongbloed
3 December 2022
Petra
2 December 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Ryan
27 November 2022

Was weer heerlijk zoals normaal. Hadden leuke verjaardagstekst op bezorgtas geschreven en bezorger was ook erg attent. Kortom topbestelling ontvangen👍👍

Brigitta Landsbergen
6 November 2022

Snel geleverd, heerlijke sushi en ook nog een verrassing erbij. Daar maak he een vrouw blij mee.

Daan
17 October 2022

Onze vaste restaurant om te bestellen. Heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Myr
17 October 2022

Super lekker.. heb vele kennissen en vrienden jullie aangeraden en bestellen ook!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rida
15 October 2022
H. Smit
14 October 2022

Jammer dat we geen rol Sushi kregen wat we altijd eerder wel kregen. Maar de Pole Bowl was weer erg goed en lekker 😋

Angela Hensens-Ouwehand
9 October 2022

Qua smaak is het heerlijk, er zou alleen eat minder rijst en wat meer topping op mogen voor dat geld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthew Zaal
9 October 2022

Top eten

Inge
8 October 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Beikes
7 October 2022

Super

Linda
3 October 2022

De karage stukjes waren dit keer erg klein. Vond het erg weinig voor het bedrag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
29 September 2022
Susan
26 September 2022

Perfect was het weer zoals altijd!!!!

M
22 September 2022

Vers en netjes bezorgd. Jammer dat de carpaccio sushi steeds meer wordt opgevuld met rund vlees(stoofvlees) aan de binnenkant. Is misschien persoonlijk maar van mij hoeft dit niet.

miriam
18 September 2022

Zoals altijd heerlijk, vers en bezorging op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dina El Mounaji
18 September 2022
H. Smit
16 September 2022

Was weer super lekker

Ghizi
16 September 2022
Emmy
16 September 2022

Ik vind dit een top tent! Lekkere sushi!

Anoniem
10 September 2022
Linda
30 August 2022

Het was erg smaakvol! 🍱

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Reekers
29 August 2022

Bestel wel vaker bij Sushi Maido en altijd is alles prima in orde. Alleen bij de bestelling van gisteren zat er helaas geen sojasaus bij. Was dit niet op voorraad of was het vergeten?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Randy
28 August 2022

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle bezorging. Echt een aanrader voor sushi in Almere.

Burak
20 August 2022

Zeer , zeer goed.

Annelies
20 August 2022

Heerlijke pokebowl

P
18 August 2022

Altijd heerlijke sushi! Echt een aanrader!

Henny Smit
16 August 2022

Was weer heerlijk, miste alleen wel een rol sushi die we er altijd bij krijgen.

Susan en mason
25 July 2022

Top weer! Zoals altijd!!

Nvp
22 July 2022

Heerlijk

H. Smit
19 July 2022

Was weer super lekker en nog bedankt voor de extra Sushirol 👍🏻

Erwin
19 July 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, en je proeft dat het vers is.