Beoordelingen van Sushi Maido Almere

Recente recensies van Sushi Maido Almere

5 sterren na 23 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Vers en altijd lekker

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net geen vijf sterren. Voor de rest allemaal prima. Was lekker. Wat ons enkel verbaasde was dat er geen stokjes en soja saus (en evt. gember en wasabi) werden meegeleverd. En de stokjes lijken mij essentiel voor de ultieme sushi ervaring. Ik weet dus niet of dit allemaal normaal niet standaard wordt meegeleverd. Bij andere zaken krijg je ze in overvloed. In ieder geval was het sushi zonder stokjes en dat is dan weer minder.... Op basis daarvan weten we niet of we nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nogmaals was het heeeeeeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en genoten van de sushi (ook de volgende dag)

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij hier besteld hebben. We hadden 6 verschillende uramaki sushi rolletjes en dit was verpakt in een mooie grote ronde schaal, presentatie was top. De meeste gerechten vonden we lekker. De spicy tonijn vond ik iets te spicy en de peking eend was iets te droog. De crispy tonijn was erg lekker. We gaan hier zeker nog een keer bestellen.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaal viel een beetje tegen, normaal gesproken smaakt het net even anders. En ik mistte toch de radijsjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en snel geleverd

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, op tijd afgeleverd

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! De poke bowl en crispy sushi raad ik zeker aan. Snelle bezorging op vrijdag avond binnen 45min mijn bestelling binnen in almere poort.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol heerlijk eten en snelle service.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als gister heerlijke sushi en genoeg soya/wasabi en gratis blikje drinken top!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi maido is altijd SUPERSNEL met bezorgen. De meneer die de telefoon opneemt spreekt niet 100% perfect Nederlands maar zijn accentje is super schattig en hij doet heel hard zijn best. Ook het eten is gruwelijk lekker! Als ik er iets niet bij wil of iets extra wil dan regelen zij dit altijd voor mij. BESTEL VIA DE WEBSITE, NIET VIA THUISBEZORGD!!!! Zo help je hun financieel heel erg. Echte strijders hier

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ruim optijd 20min eerder. Al de 4de keer besteld gratis drinken gekregen en ruime hoeveelheid soya/wasabi perfect!!!!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snelle bezorging !!!!!!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is geweldig! Heerlijk van smaak! Is voor mij tot nu toe de beste in Almere.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging duurde even maar dan heb je wel wat!!