Beoordelingen van Sushi Maido Almere

Recente recensies van Sushi Maido Almere

5 sterren na 63 reviews

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Jullie zijn zo klantvriendelijk ook altijd als ik langs ga wordt ik snel geholpen!! Een x toen ik 2 boxen wou bestellen bestelde ik er alvast 1 omdat mijn vriendin met het resterende geld kwam van de 2e box. Ondertussen hadden jullie het al opgemerkt en maakte jullie ondertussen ook de 2e box. Toen mijn vriendin binnenkwam met het geld was het gelijk KLAAR!!!!!! HEERLIJK GEGETENNNNN

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd en snel bezorgr door vriendelijke mensen . Wat wel een puntje van aandacht is is dat er vaak geen lepels of stokjes en of geen wasabi is.Heel vaak missen we wel iets .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd . We bestellen bijna weekelijks en altijd netjes op tijd bezorgt

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote box sushi besteld en een poke bowl. Smaakte beide goed en vers. Alleen maar een klein flesje soja saus voor zo’n grote bak is wel een groot minpuntje waardoor je meer dan de helft zonder soja saus kon eten. Volgende keer misschien wat meer soja saus om je klanten te behouden ;)

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd waren de bowl kip en zalm. We bestellen bijna iedere week . Het is wel jammer dat er voorheen 4 plakjes avocado op lagen en nu sinds een paar weken nog 2 plakjes . Bezorging is altijd zeer snel .

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bestelling kwam snel, was genoeg, betaalbaar en lekker!! Sushi vrij dik gesneden maar dat deed niks af aan de smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed en snel berzorgd! Top!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig maar blijft goed en snel bezorgd

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf mij verbazen hoe ik voor 15 euro voor 2 dagen aan eten kan bestellen en dan ook nog eens zo lekker. Bedankt weer!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top & fast delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service. heerlijke sushi

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm bowl was weer heerlijk . Zelf zou ik de bowl met rundvlees niet nemen want het vlees leek op droge honden brokken . Jammer .

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond alles lekker, behalve de beef sushi (Uramaki en futomaki) waren voor mijn gevoel te lang gebakken, daardoor ook wat hard.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, erg lekker. We gaan dit zeker nog eens bestellen!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Inktvisringen waren op, dus ik werd gebeld om een vervanger uit te kiezen. Ze hebben er ook nog een extra stukje sushi bij gedaan. De sushi is geweldig

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse en heerlijke sushi, bestelling prima op tijd afgeleverd, bezorgers vriendelijk en beleefd! Zeer tevreden!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord HEERLIJK. Had 2 bowl's met zalm en 24 sushi . Erg lekker . Gisteren had met dochter al 3 bowls gehaald en dat was zo lekker dat ik er vandaag weer trek in had . Een min puntje was dat er maar 1 wasabi bij zat . Maar volgende week weer bestellen . Een aanrader . Vers en verzorgt. Redelijk snelle bezorging maar waarschijnlijk kon hij het niet vinden . Een dikke 10

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur moeten wachten!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was echt uitstekend. Heerlijk dat het nog warm was.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam pas na bijna 2 uur. Vervolgens was de bestelling niet eens goed. Ook niet echt excuses gekregen.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en snel geleverd, zeker voor herhaling vatbaar

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar!!!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, sushi altijd geweldig bij jullie, ik ben he tevreden

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ruime porties voor een eerlijke prijs. Smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Both quality and delivery are perfect.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was op zich prima, maar in vergelijking tot wat ik gewend ben niet heel bijzonder. Het was wel vers! De pokebowl was een beetje een teleurstelling. Het kip was erg droog en de pokebowl zelf had weinig tot geen saus. Hij word heel mooi gepresenteerd op de site, maar ziet er toch anders uit wanneer het bezorgd word. Geen bloemetje bijvoorbeeld een de kip is niet in zulke grote stukjes gesneden. Verder stond er op de site dat als ik via de website een bestelling plaats, ik een gratis drankje zou krijgen. Die heb ik niet gekregen, helaas..

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is altijd en word altijd snel geleverd.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al vaker besteld en neem dan ook warme gerechten. Het eten is lekker en wordt zo warm bezorgd alsof het thuis net uit de pan komt. De bezorging is ook snel. Ben ook eens in de zaak geweest en het personeel is er vriendelijk.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. En snel bezorgd.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker altijd vers en een goede prijs! Ook erg klantvriendelijk. Wij zijn en blijven fan:)

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk❣️Ben een grote sushi-fan & heb het over de hele wereld gegeten. En de smaak v. Sushi Maido is absoluut top!! Vers & ook nog snel bezorgd

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Vers en altijd lekker

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net geen vijf sterren. Voor de rest allemaal prima. Was lekker. Wat ons enkel verbaasde was dat er geen stokjes en soja saus (en evt. gember en wasabi) werden meegeleverd. En de stokjes lijken mij essentiel voor de ultieme sushi ervaring. Ik weet dus niet of dit allemaal normaal niet standaard wordt meegeleverd. Bij andere zaken krijg je ze in overvloed. In ieder geval was het sushi zonder stokjes en dat is dan weer minder.... Op basis daarvan weten we niet of we nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nogmaals was het heeeeeeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en genoten van de sushi (ook de volgende dag)

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij hier besteld hebben. We hadden 6 verschillende uramaki sushi rolletjes en dit was verpakt in een mooie grote ronde schaal, presentatie was top. De meeste gerechten vonden we lekker. De spicy tonijn vond ik iets te spicy en de peking eend was iets te droog. De crispy tonijn was erg lekker. We gaan hier zeker nog een keer bestellen.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaal viel een beetje tegen, normaal gesproken smaakt het net even anders. En ik mistte toch de radijsjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en snel geleverd

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, op tijd afgeleverd

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! De poke bowl en crispy sushi raad ik zeker aan. Snelle bezorging op vrijdag avond binnen 45min mijn bestelling binnen in almere poort.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol heerlijk eten en snelle service.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als gister heerlijke sushi en genoeg soya/wasabi en gratis blikje drinken top!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi maido is altijd SUPERSNEL met bezorgen. De meneer die de telefoon opneemt spreekt niet 100% perfect Nederlands maar zijn accentje is super schattig en hij doet heel hard zijn best. Ook het eten is gruwelijk lekker! Als ik er iets niet bij wil of iets extra wil dan regelen zij dit altijd voor mij. BESTEL VIA DE WEBSITE, NIET VIA THUISBEZORGD!!!! Zo help je hun financieel heel erg. Echte strijders hier

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ruim optijd 20min eerder. Al de 4de keer besteld gratis drinken gekregen en ruime hoeveelheid soya/wasabi perfect!!!!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snelle bezorging !!!!!!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is geweldig! Heerlijk van smaak! Is voor mij tot nu toe de beste in Almere.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging duurde even maar dan heb je wel wat!!